شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » سوپ قارچ و اسفناج

سوپ قارچ و اسفناج

دستور پخت

  1. سوپ قارچ الیت را با دو لیوان آب سرد مخلوط کنید کاملا هم بزنید تا گوله نباشد سپس روی گاز بگذارید تا بجوش بیاید.
  2. اسفناج را با شیر بجوشانید تا اسفناج نرم شود . می توانید اسفناج را در مخلوط کن هم بزنید تا کمی له شود که این بستگی به سلیقه شما دارد.
  3. سیر و قارچ را در کمی روغن تفت دهید و همراه با اسفناج و شیر به سوپ قارچ الیت  اضافه کنید
  4. هم بزنید و بعد در قابلمه را گذاشته به مدت ۲۰ دقیقه . مراقب باشید سوپ سر نرود . هنگام سرو، آب لیمو  ترش تازه رو به آن اضافه کنید و میل کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

سوپ قارچ الیت یک بسته
شیر دو پیمانه
اسفناج خرد شده دو پیمانه
قارچ نازک برش زده هفت عدد بزرگ
سیر رنده شده یک حبه
روغن مایع نصف قاشق غذاخوری
آب سرد 2 لیوان
نمک و فلفل به اندازه کافی
آب لیموی تازه دو قاشق غذا خوری