شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » سس مارینارا

سس مارینارا

دستور پخت

  1. ابتدا پیاز رنده شده را در یک تابه نچسب با روغن زیتون تفت دهید.
  2. سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید.
  3. رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید و سرخ کنید. بعد از آن گوجه فرنگی های رنده شده را اضافه کرده وتفت دهید تا آب آن تبخیر شود و غلیظ شود.
  4. پونه ،نمک ،فلفل ، پاپریکا ،پودر موسیر ، پودر سیر الیت و کره را اضافه کنید و شعله را زیاد کنید.سس را دائما هم بزنید تا زمانیکه بجوشد و بعد برای ۲۰ دقیقه اچازه دهید تا با حرارت کم غلیظ شود.
  5. ریحان خرد شده را اضافه کرده و سس مارینارا را با انواع غذاهای دلخواه به صورت گرم و یا سرد سرو کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

پاپریکا 2 قاشق چایخوری
پیاز رنده شده 1 عدد
پودر سیر الیت 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
گوجه فرنگی چرخ شده 4 پیمانه
کره 1 قاشق غذاخوری
سیر تازه 4 حبه
پودر موسیر 1 قاشق چایخوری
پونه خرد شده 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری