شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » سالاد گل کلم گریل شده

سالاد گل کلم گریل شده

دستور پخت

  1. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن زیتون را در آن گرم کنید.
  3. پودر زعفران الیت ، تخم گشنیز ، سیر و موسیر و ۱/۲قاشق چایخوری نمک را برای مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
  4. گل کلم ها را همراه با آب لیمو و ۱/۳ فنجان آب اضافه کنید و حرارت را کمی افزایش دهید. گاهی هم بزنید تا زمانی که  گل کلم ها زرد رنگ شوند و آب  آن تبخیر شود.
  5. مواد تابه را به  فر  انتقال دهید تا کلم ها گریل شوند وبه رنگ کاملا طلایی درآیند.
  6. بعد از ۱۵ دقیقه از فر خارج کرده در ظرف دلخواه ریخته و با جعفری خرد شده تزئین کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

روغن زیتون 1/4 فنجان
عصاره زعفران الیت (پودر شده) 1/2 قاشق چایخوری
تخم گشنیز 1/4 قاشق چایخوری
سیرخرد شده 2 حبه
موسیر خرد شده 1 عدد
نمک 1/2قاشق چایخوری
گل کلم 1 عدد
آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده برای تزئین به مقدار لازم
آب 1/3 پیمانه