شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » سالاد مرغ آسیایی

سالاد مرغ آسیایی

دستور پخت

  1. پیازچه ، کاهو ،کلم و بادام ،هویج ،گشنیز و کنجد را با هم مخلوط کنید.
  2. در یک مخلوط کن سس سویا ،سیر ، زنجبیل ،شکر و چاشنی سالاد الیت را با هم مخلوط کنید.سینه مرغ را درون سس قرار دهید و برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا بپزد. بعد از سرد شدن آن را خرد کرده و به سالاداضافه کنید.
  3. قبل ازسرو تکه های چوب شور را به آن اضافه کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

پیازچه خرد شده 1/4 فنجان
کاهو و کلم خرد شده 1/2 لیوان
بادام خرد شده 1/2 فنجان
هویج خردشده 2 فنجان
گشنیزخردشده 1/4 پیمانه
لوبیا سبز پخته شده بدون پوست 2فنجان
کنجد (اختیاری) به مقدار لازم
چاشنی سالاد الیت 1 قاشق چایخوری
سینه مرغ 2 عدد
سس سویا 1/2 فنجان
سیر 2 حبه
زنجبیل ساییده شده 1 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
چوب شور 2 فنجان