شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » خورش مرغ کاری تایلندی

خورش مرغ کاری تایلندی

دستور پخت

  1. سینه مرغ را برش های نازک بزنید و با فلفل و نمک مزه دار کنید و کنار بگذارید.
  2. تمام سیزیجات را برش های نازک بزنید و سیر را چرخ کرده و کنار بگذارید.
  3. در یک تابه تفلون روغن را با حرارت متوسط گرم کنید و به مدت ۲ دقیقه مرغ را در آن تفت دهید. مراقب باشید مرغ نباید کامل پخته شود.
  4. زنجبیل ، سیر و سایر سبزیجات را اضافه کنید و یک دقیقه باهم تفت دهید.
  5. شکر و عصاره کاری را اضافه کنید.
  6. بعد از یک دقیقه ، شیر نارگیل وسس ماهی را اضافه کنید. اگر غلیظ است، کمی آب اضافه کنید.
  7. در صورت تمایل می توانید پودر کاری بیشتری اضافه کنید.
  8. بعد از پختن مرغ ها، شعله را خاموش کنید و برگ ریحان را اضافه کنید.
  9. خورش مرغ کاری تایلندی خود را می توانید با برنج سرو کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

سینه مرغ 2 عدد
عصاره کاری الیت 2 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه 4 برش
سیر چرخ شده 1عدد
پیاز متوسط 1 عدد
فلفل دلمه قرمز 1/2 پیمانه
فلفل دلمه سبز 1/2 پیمانه
هویج 1/2 پیمانه
شکر 1/2 قاشق غذاخوری
سس ماهی 1 قاشق غذاخوری
شیر نارگیل 1/2 کنسرو
ریحان تازه کمی