شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » خوراک مکزیکی با ذرت بوداده

خوراک مکزیکی با ذرت بوداده

دستور پخت

  1. در یک تابه فلفل های خرد شده و پیاز را تفت دهید(اگر از تابه نچسب استفاده می کنید بهتر است روغن نریزید)
  2. فلفل قرمز و زیره سیاه و عصاره سبزیجات الیت را هم اضافه کنید و بگذارید تا خوب پخته شود وبعد مواد را در ظرفی ریخته بگذارید خوب پخته شود.
  3. همین کار را با ذرت ها ،فلفل وکمی زیره انجام دهید.(بدون روغن)
  4. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  5. ترتیلای ذرت را باریک باریک خرد کنید و در پوره لوبیا کمی آب بریزید تا پخش کردن آن روی مواد آسان شود.
  6. در ظرف مستطیلی مخصوص فر سس قرمز تند را بمالید و به ترتیب مواد را در آن بچینید.ابتدا ترتیلا را بچینید و بعدپوره لوبیا ، سبزیجات،نیمی از پنیر و سس.اینکار را تا آخر تکرار کنید(مانند لازانیا).
  7. روی ظرف را با فویل بپوشانید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار می دهیم تا پنیر ذوب شود.
  8. بعد از پختن روی آن را با گشنیز و خامه ترش تزئین کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

فلفل دلمه ای قرمز 2 عدد
فلفل دلمه ای سبز 2 عدد
فلفل تند هالوپینو 1 عدد
پیاز قرمز 1/2
ذرت منجمد 2 فنجان
پودر فلفل قرمز 2 قاشق چایخوری
زیره سیاه 2 قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
پنیر مکزیکی 2 فنجان
چیپس ترتیلا ذرت 18 تا 20 عدد
پوره لوبیا 200 گرم
سس قرمز تند 1/3 پیمانه
عصاره سبزیجات الیت 1 قاشق غذاخوری
گشنیز و خامه ترش برای تزئین به مقدار لازم