شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » خوراک اسفناج و بلغور

خوراک اسفناج و بلغور

دستور پخت

  1. ۲ لیوان آب رادر یک تابه به جوش آورید و بلغور و کمی نمک به آن اضافه کنید. حرارت را کم کنید و درب آن را بگذارید تا برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشد و آب راجذب کند.تابه را ازروی حرارت بردارید و یک حوله تمیز را جایگزین درب تابه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه بلغورها را در یک کاسه بریزید.
  2. گوجه فرنگی های خرد شده را همراه با آب گوجه فرنگی دریک مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. یک قاشق روغن زیتون را گرم کنید و سیر را برای ۳۰ ثانیه تفت دهید و بعد گوجه مخلوط شده رابه آن اضافه کنید. وقتی جوشید آن را کم کنید. عصاره سبزیجات الیت را اضافه کنید واجازه دهید سس مزه دار شود.
  3. اسفناج ها را برای  ۲ تا ۳ دقیقه اجازه دهید تابپزد و نرم شود. سپس با آب سرد شسته و آب اضافی آن را بگیرید. به اندازه های درشت آن راخرد کنید و به بلغورها اضافه کنید.نعنا و نخود و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱/۲ فنجان از سس گوجه فرنگی رانیز به آن اضافه کنید.
  4. فر را باحرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.اسفناج و بلغور مخلوط شده را درظرف بریزیدو روی آن را با سس گوجه فرنگی و بعد پنیر پارمسان بپوشانید. ظرف را برای ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید و اجازه دهید به آرامی طلایی رنگ شود. بعد از پخت ۱۰ دقیقه اجازه دهید سرد شود و بعد سرو نمایید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

نخود پخته (اختیاری) یک ونیم فنجان
عصاره سبزیجات الیت 1 قاشق چایخوری
پنیر پارمسان رنده شده 1/2 فنجان
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده 3 حبه
شکر 1/4 قاشق غذاخوری
دارچین یا فلفل شیرین تازه 1/2 تا 1/4 قاشق چای خوری
اسفناج تازه 350 گرم
نعنای تازه خرد شده 2 قاشق چای خوری
بلغور 1 فنجان
گوجه فرنگی خرد شده 300 گرم
آب گوجه فرنگی 1 فنجان