شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » بولگوگی (غذای کره ای)

بولگوگی (غذای کره ای)

دستور پخت

  1. گوشت را باریک باریک اسلایس می کنیم.
  2.  سس سویا و آب و شکر و روغن کنجد و کنجد و پیاز رنده شده و فلفل سیاه را با هم میکس می کنیم تا مواد آماده شود.
  3.  گوشتها را در مخلوط بالا برای مدت ۲تا۳ ساعت در یخچال می گذاریم.
  4. می توانید این مواد را کباب کنید یا بدین صورت عمل کنید که همه مواد را داخل تابه ریخته و بعد از تفت دادن و نیم پز شدن(۶-۷ دقیقه) پیازچه های خرد شده و سیر و پیاز خرد شده و عصاره گوشت گوساله الیت ( پودر شده ) را به آن اضافه کنید.
  5. بعد از نرم شدن پیاز و پیازچه و پخته شدن گوشت( قبل از اینکه گوشت خشک شود) آنرا سرو نمایید. بهتر است با حرارت بالا گوشت را بپزید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

عصاره گوشت گوساله الیت 1 عدد پودر شده
گوشت راسته گوساله نیم کیلو
سویا سس 3 قاشق غذاخوری
آب 3 قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق مربا خوری
روغن کنجد 1 قاشق غذاخوری
کنجد 1 قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)
پیازچه 2 عدد
پیاز 2 عدد (1 عدد خلالی خرد شده 1عدد رنده شده)
سیر 3 عدد
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری