شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » برنج زعفرانی با زرشک

برنج زعفرانی با زرشک

دستور پخت

  1. برنج را بشوئید و با ۴ لیوان آب و ۲ قاشق غذاخوری نمک برای مدت چند ساعت خیس کنید.
  2. عصاره زعفران الیت را مطابق دستور پشت بسته بندی آماده کنید.
  3. زرشک را در آب برای ۱۰ دقیقه خیس کنید.
  4. پیاز خرد شده را در تابه نچسب با  ۲ قاشق غذاخوری کره و ۱ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود. بعد زردچوبه و زرشک را اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید.
  5. زعفران را همراه با کمی نمک و شکر به پیاز ها اضافه کنید و با حرارت بسیار پایین به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
  6. در یک قابلمه آب را به جوش آورید و برنج ها را در آن بریزید و بعد از نیم پز شدن آبکشی کنید . در یک قابلمه کمی روغن بریزید و نیمی از برنج را بریزید و بعد نیمی از مواد زرشک را روی آن بریزید و مابقی برنج و مواد را هم بریزید. از زعفران باقی مانده روی برنج بریزید و بگذارید دم بکشد.
  7. برنج زعفرانی خود را با مرغ یا هر نوع کباب دلخواه سرو کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

برنج 2 پیمانه
زرشک 2 پیمانه
پیاز خرد شده 1 عدد
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
عصاره زعفران الیت 1 عدد
شکر 2 قاشق غذاخوری
کره 2قاشق غذاخوری
روغن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم