شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » اسپاگتی با ذرت و کدو

اسپاگتی با ذرت و کدو

دستور پخت

  1. در یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید.
  2. در این فاصله تکه های نان را در یک غذاساز خرد کنید و در یک تابه تفلون با روغن زیتون مخلوط کنید و بعد پنیر پارمسان را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و برای ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شود.
  3. وقتی آب جوش آمد، اسپاگتی را طبق دستور آن بپزید و ماکارانی را به قابلمه برگردانید ۱/۳ لیوان از آب آن را نگه دارید.
  4. آبلیموی تازه و آب را به ماکارانی اضافه کنید و بگذارید دم بکشد.
  5. ژامبون را در یک تابه بزرگ برای ۶ تا ۸ دقیقه تفت دهید وتکان دهید تا کاملا بپزد.
  6. تابه را خالی کنید، و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید.روغن باقی مانده را اضافه کنید.
  7. کدو را در تابه ریخته و برای ۲ دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شود. سپس فلفل سبز کبابی ،سیر ، نمک و فلفل و چاشنی لیمو فلفل الیت را اضافه کنید و برای ۱ دقیقه تفت دهید.
  8. حرارت گاز را کم کنید و ذرت را به آن اضافه کنید و در حدود ۲ دقیقه تفت دهید تا همراه بقیه مواد سرخ شود. پارمسان، جعفری و ژامبون را هم اضافه کنید.
  9. بعد از پخته شدن اسپاگتی ها، مواد را روی آن ریخته و سرو نمایید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

نان تست 2 عدد
روغن زیتون الیت 2 قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان رنده شده 1 پیمانه
اسپاگتی 300 گرم
لیمو تازه 1 عدد
ژامبون دودی 200 گرم
کدو کوچک 2 عدد
فلفل کبابی 2عدد
سیر 2 حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
چاشنی لیمو فلفل الیت 1 قاشق چای خوری
ذرت شیرین 1/2 کنسرو
جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری