شما اینجا هستید:

الیت » دستور پخت » اسپاناکوپتاس (سمبوسه اسفناج)

اسپاناکوپتاس (سمبوسه اسفناج)

دستور پخت

  1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. روغن زیتون رادر یک تابه متوسط گرم کنید و پیاز را برای مدت ۵ دقیقه در آن تفت دهید.سپس پیازچه را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه دیگر تفت دهید.
  3. آب اضافی اسفناج خرد شده را بگیرید و دریک کاسه بریزید. وقتی پیاز تفت داده شد ،همراه با تخم مرغ ، پنیر پارمسان ،۳ قاشق پودرنان خشک ،جوزهندی ، عصاره سبزیجات الیت و فلفل سیاه به اسفناج ها اضافه کنید و بعد دانه صنوبر و پنیر فتا را به آرامی با مواد مخلوط کنید.
  4. یک ورقه از خمیر فیلو را پهن کنید.به آرامی با فرچه کره را روی آن بمالید . بعد با همان فرچه پودر نان خشک را به اندازه ای که خمیر ها به هم نچسبند روی خمیر چرب شده بمالید و لایه بعدی را روی آن قرار داده و همین کار را تکرار کنید و تا ۴ لایه ادامه دهید.
  5. ورق خمیر را از طول برش دهید واز مواد اسفناج داخل آن قرار دهید و مانند سمبوسه به شکل مثلثی بپیچانید.
  6. کره را روی اسپاناکوپتاس های آماده شده با فرچه بمالید و برای مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید تا ترد و طلایی شوند.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

اسفناج خرد شده 500 گرم
تخم مرغ 4 عدد
پنیر پارمسان رنده شده 3 قاشق غذاخوری
پودر نان خشک به مقدار لازم
روغن زیتون 1/4 پیمانه
پیازقرمز خرد شده 1 پیمانه
پیازچه خرد شده 3 عدد
جوزهندی رنده شده 1 قاشق چایخوری
عصاره سبزیجات الیت(پودر شده) 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه الیت 1 قاشق چایخوری
پنیر فتا خرد شده 2 فنجان
دانه صنوبر (چلغوز) 3 قاشق غذاخوری
خمیر فیلو 24ورق
کره 200 گرم