شما اینجا هستید:

الیت » اخبار

الیت بلاگ

رویداد ها، آخرین محصولات، اخبار دنیای آشپزی را در این قسمت ببینید.

۱۲

مرداد

کانال تلگرام من و الیت جایی برای به اشتراک گذاشتن تجربه های شما

دسته بندی: اخبار| ۱۲ مرداد ۱۳۹۵

آشپزخانه قلب تپنده ی خانه ی شماست و آشپزی کردن هنری است که همراه با چاشنی عشق و مهربانی ، دل های گرم خانواده را به یکدیگر نزدیک می کند. تجربه یک آشپزی متفاوت با محصولات الیت درکنار شما خوبان و به اشتراک گذاشتن هنر و خلاقیت بی نظیر شما عزیزان در کانال تلگرام من و الیت، موجب افتخار ماست.

خوشحالیم که با پیوستن به کانال من و الیت ما را در جمع گرم خود پذیرا می شوید.

چرا که نه؟ همین حالا به کانال تلگرام من و الیت بپیوندید.

۰۶

تیر

چرا عصاره سیر مصرف کنیم؟

دسته بندی: سلامت| ۰۶ تیر ۱۳۹۵

در مصر برای کیفیت دارویی سیر احترام زیادی قائل بودند و در آشپزی ایتالیایی ، آسیایی و هندی ، سیر ارزش بسیار بالایی دارد. سیر یک ریشه پیازی با عطر و بوی تند غیر قابل انکار  است که قدمت آن به ۵۰۰۰ سال پیش می رسد.

با استفاده از سیر در پخت و پز های روزانه منبع خوبی از منگنز (حاوی ـنزیم های ضروری و آنتی اکسیدان است ) دریافت می کنید. سیر ترکیبی فوق العاده و شکفت انگیز است که در بدن منجر به شکل گیری استخوان ها و بافت های هم بند،بهبود متابولیسم بدن ، جذب کلسیم و بهبود عملکرد مناسب تیروئید می شود.

سیرحاوی ۱۷ درصد ارزش روزانه ویتامین B6 و ۱۵ درصد ویتامین C و حاوی مقادیر خوبی از کلسیم ، فسفر و سلنیوم است. مطالعات متعدد نشان می دهد، سیر پتانسیل شگفت انگیزی در پیشگیری از بیماریهای متعدد مانند سرماخوردگی، سرطان و حتی کاهش روند پیری دارد.

با دانستن این حقایق  شگفت انگیز درباره سیر استفاده نکردن از سیر یا عصاره ی سیر در  وعده های غذایی روزانه، جدی نگرفتن سلامت بدن شماست. اگر هم از آن دسته از کسانی هستید که بوی سیر و یا طعم تند آن را دوست ندارید، عصاره سیر الیت می تواند به شما کمک کند که تمام این فواید را به تغذیه روزانه و هفتگی خود اضافه کنید.

۰۵

تیر

با قارچ تغذیه خود را بهبود بخشید

دسته بندی: سلامت| ۰۵ تیر ۱۳۹۵

قارچ یک غذای کم کالری بسیار عالی مخصوصا برای بیماران دیابتی است. قارچ شامل مواد مغذی بسیار با ارزش، از جمله پروتئین ، آنزیم ها ،ویتامین های گروه B (مخصوصا نیاسین ) و ویتامین D است.

با این حال بسیاری از انواع قارچ های خوراکی وجود دارد که برای بهبود رژیم غذایی خود می توانید در رژیم غذایی خود از آنها استفاده کنید.برای مثال گونه ای از قارچ وجود دارد که چوبه آن از نظر زیست شناسی از کلاه قارچ ، تغذیه و ارزش غذایی بالاتری دارد.

قارچ منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان هاست و حاوی سلنیوم است که در گیاهان رایج است. آنچه قارچ را از سایر گیاهان متمایز می کند آنتی اکسیدان مخصوصی است که به نام ارگوتیونین شناخته می شود و نقش مهمی در سلامت تغذیه ای انسان دارد. این آنتی اکسیدان نقش بالایی در محافظت از DNA انسان دارد.

با درنظر گرفتن این موارد راه برای شما هموار می شود تا بدانید که چگونه ممکن است قارچ ها بخش مهمی از یک رژیم غذایی مطلوب را به خود اختصاص دهند.اگر هم از آن دسته از کسانی هستید که ازخوردن قارچ ممانعت می کنید ، می توانید از عصاره قارچ الیت در طبخ غذاهاتون استفاده کنید و همه این فواید را برای سلامت وبهبود تغذیه خود دریافت کنید.

۲۲

خرداد

با فلفل سیاه وزن کم کنید

دسته بندی: سلامت| ۲۲ خرداد ۱۳۹۵

از فواید فلفل سیاه به تسکین اختلالات تنفسی ، سرفه ، سرما خوردگی ، یبوست ، سوء هاضمه و بهبود ضعف جسمانی می توان اشاره کرد. فلفل سیاه میوه ی گیاه فلفل سیاه و ازخانواده پاپریکا است که به عنوان یک ادویه و دارو استفاده می شود.فلفل سیاه از پر معامله ترین ادویه ها در سراسر دنیاست که برای آن،فصلی در نظر نگرفته اند و در تمام فصول سال در دسترس است.

به دلیل خواص ضد باکتریایی فلفل سیاه از آن برای حفظ مواد غذایی استفاده می شود. فلفل سیاه منبع غنی از منگنز، آهن ، پتاسیم ،ویتامین C ، ویتامین K وفیبر غذایی است و از عوامل ضد التهابی است.

کاهش وزن با فلفل سیاه

لایه بیرونی فلفل سیاه به از کار افتادن سلول های چربی کمک می کند. غذاهای تند یک راه بسیار خوب برای کمک به شما است تا به طور طبیعی وزن کم کنید. وقتی سلول های چربی به اجزای خود شکسته می شوند ، فرآیندهای سالم تر و واکنش های آنزیمی را به خوبی انجام می دهند ، بدون اینکه بر روی بدن شما بنشیند و منجر به اضافه وزن شما شود.

فلفل سیاه مناسب برای معده

فلفل سیاه باعث افزایش ترشح اسید کلریدریک در معده ، در نتیجه تسهیل فرآیند هضم غذا می شود.هضم مناسب غذا هم برای جلوگیری از یبوست،اسهال و قولنج ضروری است. با اضافه کردن فلفل سیاه به غذای روزانه که موجب تعریق و ادرار می شود، منجر به خارج شدن موادسمی از بدن می شود .اسید اوریک و چربی سریع تر از بدن خارج می شود و منجر به از دست دادن وزن اضافی بدن می شود. فلفل سیاه یک ادویه ضد نفخ است و فشار به اندام های حیاتی را کاهش می دهد.

فلفل سیاه به سلامت پوست کمک می کند

فلفل سیاه برای درمان بیماری ویتیلیگو که یک بیماری پوستی است و باعث می شود برخی از نواحی پوست رنگ طبیعی خود را از دست دهد،بسیار مناسب است. فلفل سیاه رنگدانه های پوست را تحریک میکند و شانس ابتلا به سرطان پوست به علت تابش بیش از حد اشعه ماوراء بنفش را کاهش می دهد.

فلفل سیاه به شکل بالقوه یک آنتی اکسیدان است

یک آنتی اکسیدان مانند فلفل سیاه می تواند به جلوگیری و تعمیر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد مواد زاید حاصل از متابولیسم سلولی است که به سلول های سالم حمله کرده و باعث جهش DNA به سمت سلول های سرطانی است.

آنتی اکسیدان هایی مانند فلفل سیاه از سیستم بدن در برابر این ترکیبات مضر محافظت می کند و نیز مانع پیری زودرس ، لکه های پوستی و از دست دادن حافظه می شود.

استفاده از خواص ضدباکتریایی ،سلامت عملکرد شناختی و عصبی و جلوگیری از زخم معده دلایل دیگری برای ضرورت وجود فلفل سیاه در وعده های غذایی شماست.