شما اینجا هستید:

الیت » اخبار » آرشیو شهریور ۱۳۹۶

شهریور ۱۳۹۶

آرشیو ماهیانه

۰۲

شهریور

قرعه‌کشی سکه‌های طلا در هایپرمی کرج

دسته بندی: دسته‌بندی نشده| ۰۲ شهریور ۱۳۹۶

در جشنواره ماه طلایی الیت خرید کنید و برنده قرعه‌کشی سکه‌های طلا باشید

با خرید هر سی هزار تومان از محصولات الیت یا کوپا برگه قرعه‌کشی دریافت خواهید کرد، با انداختن برگه‌های قرعه‌کشی در صندوق فروشگاه می‌توانید در قرعه‌کشی شرکت کنید

سوم شهریور ماه ۹۶ در هایپرمی کرج از ساعت ۱۹ تا ۲۱ منتظر شما هستیم.

درقرعه‌کشی شرکت کنید و برنده خوش‌شانس سکه‌های طلا باشید.

۲۵

مرداد

شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی شیرینی و شکلات

دسته بندی: اخبار| تازه ها| ۲۵ مرداد ۱۳۹۶

از شما دعوت می‌شود تا از غرفه گروه آماده لذیذ در شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی شیرینی و شکلات از تاریخ ۲۴ تا ۲۷ شهریور ماه ۹۶ دیدن فرمایید.

مکان: تهران،‌ محل دایمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران

فضای باز سالن ۳۵

۱۰

خرداد

جشنواره ماه طلایی الیت

دسته بندی: اخبار| تازه ها| ۱۰ خرداد ۱۳۹۶

در جشنواره ماه طلایی الیت خرید کنید و برنده قرعه‌کشی سکه‌های طلا باشید

با خرید هر سی هزار تومان از محصولات الیت یا کوپا برگه قرعه‌کشی دریافت خواهید کرد، با انداختن برگه‌های قرعه‌کشی در صندوق فروشگاه می‌توانید در قرعه‌کشی شرکت کنید.

قرعه‌کشی در شعب منتخب هایپرمی،‌ هایپرسان، اتکا و هایپراستار انجام می‌شود.

فرصت را از دست ندهید، جدول زمان‌بندی فروشگاه‌ها و قرعه‌کشی‌ها را در زیر دنبال کنید.

تاریخ‌های قرعه‌کشی متفاوت است و برای هر قرعه‌کشی در مکان فروشگاه مراسم جشن قرعه‌کشی با برنامه‌های متنوع برگزار خواهد شد.

اسامی برندگان به شرح زیر است:

 هایپراستار ارم: سید اسماعیل موسوی،لیلا تیموری فرد، مهرشاد تنهایی، زهرا عطایی، هادی نورمحمدی، مجید سلیمانی، محمد عیوضی،قاسم افشار، علی‌الله یاری، ماهان دوستی، کریم باستانی، فریبا شکاری،‌مهدی پالیزی، ندا خرم،کلثوم بخشایش، آرش شمس، محمد قاضی زاده، بهاره پورحسینی،‌مرضیه پهلوانی، محسن پهلوان نژاد، محسن مجتهدی، آرش ترابی، رضا محمدی، سمیه قاضی زاده، شهناز طباطبایی، رضا حسن پور، محسن پهلوان نژاد، بهاره نادر خانی، فرزاد جودی

هایپراستار اصفهان: رسول ترابی، زهرا مصیبی، جابر امیری، روزبه جامی رسولی‌ها، سمیرا فروزش، محمدرضا چراغعلی، امیرطاها عباسی، مرتضی رضاپور، امیر طاهری منفرد، طاهره فدایی، بتول ثمن گویی

هایپراستار صبا: افسرالسادات نوری فرد،مهدی بدیع الزمان، زهرا فتحی،سمیرا فتحی، کاظم مطهری، امیر سلیمی، بهنام شریفی، علی حبی، الهام شیرازی، علی قهرمانی، فاطمه شرقی پور، ملیحه باقربیگی، امین حماسی

هایپراستار شیراز: عسل عدل آسا، عادل کی خسروی، اسفندیار رهنما، راضیه اسدبنگابی، مزین حسین پور، محمدمهدی صادقی،‌ فاطمه منصورآبادی، نازنین غلامی، رضا زندی،‌ سیامک خیرخواه،‌ نرگس خلعتبری کشاورزی، عباس رنجبر،‌ امیر باییری

اتکا فکوری: محسن عرب اسدی، امیر سپهر زارع، سکینه حیدری نژاد، علی اسکندری، طوبی ساداتی، سید محمد مشعشع، عباسعلی حسینیان، محمدرضا اقبالی، مهرداد شهری نژاد،‌ اصغر فاطمی، رضا احمدی، شیما حسینی

اتکا شهدای انقلاب: روح الله پیلوایه، امیر محمد اکبری، کیمیا ناصری، سپیده رضایی، مهسا مرادی، مهدی محمدی،‌ عباس صادقی

اتکا چمران: مهدی قبادیان نژاد، داوود همتی، مجید اردلانی،‌ فاطمه خوراک،‌ ایلیا فرضی، اشرف السادات مبینی، مریم حسینی، اصغر گنجی، مهدی رسولی، کامران آئین، مریم ابوطالب، منیر خیاط،‌ مجید قائمی، علی رجبی، مجید راد، جمشید پرهامی، محمد احمدی

هایپرمی اکباتان: حمیده احمدی، حسین جمشید نژاد،‌ ستاره جلیلی، زهرا گودرزی، طیبه خسروی،‌ آرزو یوسفی، امید محمدی،‌ شهرام شهامت، نادیا یعقوبی، ناهید فایضیان، طاهره محمدی، نسرین جنانی، اکرم رفیعی، سعید زاهدی، امیرحسین فرزانه شریف

هایپرسان نجم خاورمیانه: فاطمه ناظری، پیروز نیک پور، البرز موسالو، ابراهیم آختن، رویا قنبرزاده، احسان ملکی، محمد طاها جودی، سحر صدری، فاطمه قنبری، مریم شه رستمی، محمد امجدیان، منیر محمدی، هلیا رئوف، فریبرز شکوری، اعظم موسوی

 

تخفیف محصولات جشنواره ماه طلایی الیت

  فروش از اردیبهشت تا تیر سال۹۶

  • الیت پک۴عددی سوپ و نودل لیوانی – پک ۵ عددی نودل – پیاز داغ

  • الیت پک۱۵عددی نودالیت-پک۸تایی سوپ -پک۶تایی عصاره- پک ۴۸ عددی عصاره پک۳تایی عصاره زعفران

 

۰۲

اسفند

اسکی با الیت

دسته بندی: اخبار| ۰۲ اسفند ۱۳۹۵

اليت حامى مسابقات اسكى خيريه سفارت اطريش.در مسابقات اسكى خيريه سفارت اتريش مهمان اليت باشيد .شنبه ١٤ اسفند پيست اسكي بين المللي ديزين.

۱۲

مرداد

کانال تلگرام من و الیت جایی برای به اشتراک گذاشتن تجربه های شما

دسته بندی: اخبار| ۱۲ مرداد ۱۳۹۵

آشپزخانه قلب تپنده ی خانه ی شماست و آشپزی کردن هنری است که همراه با چاشنی عشق و مهربانی ، دل های گرم خانواده را به یکدیگر نزدیک می کند. تجربه یک آشپزی متفاوت با محصولات الیت درکنار شما خوبان و به اشتراک گذاشتن هنر و خلاقیت بی نظیر شما عزیزان در کانال تلگرام من و الیت، موجب افتخار ماست.

خوشحالیم که با پیوستن به کانال من و الیت ما را در جمع گرم خود پذیرا می شوید.

چرا که نه؟ همین حالا به کانال تلگرام من و الیت بپیوندید.

۰۶

تیر

چرا عصاره سیر مصرف کنیم؟

دسته بندی: سلامت| ۰۶ تیر ۱۳۹۵

در مصر برای کیفیت دارویی سیر احترام زیادی قائل بودند و در آشپزی ایتالیایی ، آسیایی و هندی ، سیر ارزش بسیار بالایی دارد. سیر یک ریشه پیازی با عطر و بوی تند غیر قابل انکار  است که قدمت آن به ۵۰۰۰ سال پیش می رسد.

با استفاده از سیر در پخت و پز های روزانه منبع خوبی از منگنز (حاوی ـنزیم های ضروری و آنتی اکسیدان است ) دریافت می کنید. سیر ترکیبی فوق العاده و شکفت انگیز است که در بدن منجر به شکل گیری استخوان ها و بافت های هم بند،بهبود متابولیسم بدن ، جذب کلسیم و بهبود عملکرد مناسب تیروئید می شود.

سیرحاوی ۱۷ درصد ارزش روزانه ویتامین B6 و ۱۵ درصد ویتامین C و حاوی مقادیر خوبی از کلسیم ، فسفر و سلنیوم است. مطالعات متعدد نشان می دهد، سیر پتانسیل شگفت انگیزی در پیشگیری از بیماریهای متعدد مانند سرماخوردگی، سرطان و حتی کاهش روند پیری دارد.

با دانستن این حقایق  شگفت انگیز درباره سیر استفاده نکردن از سیر یا عصاره ی سیر در  وعده های غذایی روزانه، جدی نگرفتن سلامت بدن شماست. اگر هم از آن دسته از کسانی هستید که بوی سیر و یا طعم تند آن را دوست ندارید، عصاره سیر الیت می تواند به شما کمک کند که تمام این فواید را به تغذیه روزانه و هفتگی خود اضافه کنید.

۰۵

تیر

با قارچ تغذیه خود را بهبود بخشید

دسته بندی: سلامت| ۰۵ تیر ۱۳۹۵

قارچ یک غذای کم کالری بسیار عالی مخصوصا برای بیماران دیابتی است. قارچ شامل مواد مغذی بسیار با ارزش، از جمله پروتئین ، آنزیم ها ،ویتامین های گروه B (مخصوصا نیاسین ) و ویتامین D است.

با این حال بسیاری از انواع قارچ های خوراکی وجود دارد که برای بهبود رژیم غذایی خود می توانید در رژیم غذایی خود از آنها استفاده کنید.برای مثال گونه ای از قارچ وجود دارد که چوبه آن از نظر زیست شناسی از کلاه قارچ ، تغذیه و ارزش غذایی بالاتری دارد.

قارچ منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان هاست و حاوی سلنیوم است که در گیاهان رایج است. آنچه قارچ را از سایر گیاهان متمایز می کند آنتی اکسیدان مخصوصی است که به نام ارگوتیونین شناخته می شود و نقش مهمی در سلامت تغذیه ای انسان دارد. این آنتی اکسیدان نقش بالایی در محافظت از DNA انسان دارد.

با درنظر گرفتن این موارد راه برای شما هموار می شود تا بدانید که چگونه ممکن است قارچ ها بخش مهمی از یک رژیم غذایی مطلوب را به خود اختصاص دهند.اگر هم از آن دسته از کسانی هستید که ازخوردن قارچ ممانعت می کنید ، می توانید از عصاره قارچ الیت در طبخ غذاهاتون استفاده کنید و همه این فواید را برای سلامت وبهبود تغذیه خود دریافت کنید.

۲۲

خرداد

با فلفل سیاه وزن کم کنید

دسته بندی: سلامت| ۲۲ خرداد ۱۳۹۵

از فواید فلفل سیاه به تسکین اختلالات تنفسی ، سرفه ، سرما خوردگی ، یبوست ، سوء هاضمه و بهبود ضعف جسمانی می توان اشاره کرد. فلفل سیاه میوه ی گیاه فلفل سیاه و ازخانواده پاپریکا است که به عنوان یک ادویه و دارو استفاده می شود.فلفل سیاه از پر معامله ترین ادویه ها در سراسر دنیاست که برای آن،فصلی در نظر نگرفته اند و در تمام فصول سال در دسترس است.

به دلیل خواص ضد باکتریایی فلفل سیاه از آن برای حفظ مواد غذایی استفاده می شود. فلفل سیاه منبع غنی از منگنز، آهن ، پتاسیم ،ویتامین C ، ویتامین K وفیبر غذایی است و از عوامل ضد التهابی است.

کاهش وزن با فلفل سیاه

لایه بیرونی فلفل سیاه به از کار افتادن سلول های چربی کمک می کند. غذاهای تند یک راه بسیار خوب برای کمک به شما است تا به طور طبیعی وزن کم کنید. وقتی سلول های چربی به اجزای خود شکسته می شوند ، فرآیندهای سالم تر و واکنش های آنزیمی را به خوبی انجام می دهند ، بدون اینکه بر روی بدن شما بنشیند و منجر به اضافه وزن شما شود.

فلفل سیاه مناسب برای معده

فلفل سیاه باعث افزایش ترشح اسید کلریدریک در معده ، در نتیجه تسهیل فرآیند هضم غذا می شود.هضم مناسب غذا هم برای جلوگیری از یبوست،اسهال و قولنج ضروری است. با اضافه کردن فلفل سیاه به غذای روزانه که موجب تعریق و ادرار می شود، منجر به خارج شدن موادسمی از بدن می شود .اسید اوریک و چربی سریع تر از بدن خارج می شود و منجر به از دست دادن وزن اضافی بدن می شود. فلفل سیاه یک ادویه ضد نفخ است و فشار به اندام های حیاتی را کاهش می دهد.

فلفل سیاه به سلامت پوست کمک می کند

فلفل سیاه برای درمان بیماری ویتیلیگو که یک بیماری پوستی است و باعث می شود برخی از نواحی پوست رنگ طبیعی خود را از دست دهد،بسیار مناسب است. فلفل سیاه رنگدانه های پوست را تحریک میکند و شانس ابتلا به سرطان پوست به علت تابش بیش از حد اشعه ماوراء بنفش را کاهش می دهد.

فلفل سیاه به شکل بالقوه یک آنتی اکسیدان است

یک آنتی اکسیدان مانند فلفل سیاه می تواند به جلوگیری و تعمیر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد مواد زاید حاصل از متابولیسم سلولی است که به سلول های سالم حمله کرده و باعث جهش DNA به سمت سلول های سرطانی است.

آنتی اکسیدان هایی مانند فلفل سیاه از سیستم بدن در برابر این ترکیبات مضر محافظت می کند و نیز مانع پیری زودرس ، لکه های پوستی و از دست دادن حافظه می شود.

استفاده از خواص ضدباکتریایی ،سلامت عملکرد شناختی و عصبی و جلوگیری از زخم معده دلایل دیگری برای ضرورت وجود فلفل سیاه در وعده های غذایی شماست.

۲۲

خرداد

سوپ سبزیجات یک انتخاب عالی برای افطار

دسته بندی: سلامت| ۲۲ خرداد ۱۳۹۵

سوپ سبزیجات یک انتخاب بسیار عالی برای یک وعده غذایی است؛ در واقع سوپ سبزیجات به عنوان یک غذای لاغر کننده ثابت شده است. مخصوصا سوپی که مبتنی بر انتخاب  سبزیجات ایده آل باشد ؛ یعنی ما با مجموعه آنها مواد مغذی کلیدی مانند ویتامین ها و مواد معدنی را با کالری بسیار کمی دریافت می کنیم.

در میان انواع نان ها ، قندها ، چربی و نوشیدنی های مضر ، یک انتخاب کم کالری مثل سوپ سبزیجات ، گزینه خوبی برای سلامت بدن مخصوصا در ایام ماه مبارک رمضان است.

تحقیقات بارها و بارها ثابت کرده است که خوردن سوپ سبزیجات در وعده شام به عنوان پیش غذا ،جذب کالری را ۲۰ درصد کاهش می دهد.دلیل آن هم بسیار ساده است؛ سبزیجات حجم معده شما را اشغال می کند و موجب می شود که به مدت طولانی احساس سیری کنید و میل کمتری برای خوردن غذای اصلی خواهید داشت.

آب طبیعی سوپ سبزیجات که سرشار از فیبر و ویتامین های C , D و K است، برای تنظیم سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است و نیاز روزانه ما را به مواد مغذی تامین می کند.

سوپ سبزیجات به علت سلامت کیفی بالا گزینه عالی در وعده غذایی است و به سادگی به بازگرداندن آب بدن کمک می کند، مخصوصا در روزهای بلند ماه رمضان که ساعات روزه داری بسیار زیاد است.

مصرف یک وعده غذایی حجیم و کم کالری مثل سوپ سبزیجات به شکل منظم، بهترین راه برای کاهش وزن سریع است. برای هرکسی که به دنبال یک رژیم غذایی شدید است،سوپ سبزیجات یک راه موثر برای لذت بردن از سلامت کامل شماست چون خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد و به کنترل فشار خون کمک می کند و بدن را در برابر سرطان های خاص محافظت می کند.

 

۱۹

خرداد

رمضان با الیت؛ مسابقه تلگرامی الیت

دسته بندی: اخبار| ۱۹ خرداد ۱۳۹۵

رمضان ۹۵ نیز مهمان سفره های گرم و پربرکت شما عزیزان خواهیم بود. به راحتی با پیوستن به تلگرام الیت در مسابقه سفره ی ایرانی ما شرکت کنید و جایزه بگیرید. برای شرکت در مسابقه رمضان با الیت کافیست به تلگرام الیت بپیوندید ؛ از سفره های زیبای افطارتون عکس بگیرید و برای ما بفرستید تا با اسم خودتان در تلگرام الیت به اشتراک بگذاریم. و در پایان به ۱۰ عکسی که بالاترین اشتراک و باز دید را داشته باشند جوایز ویژه ای اهدا خواهد شد.

برای شرکت در مسابقه #رمضان_با_الیت به نکات زیر توجه کنید:

  1. عکس هاتون خلاقانه و با کیفیت بالا باشد.
  2. تنها یک عکس پذیرفته می شود.
  3. عکس های ارسال شده تنها از تاریخ ۹۵/۳/۲۲  تا ۹۵/۳/۱۱ در کانال تلگرام به اشتراک گذاشته خواهد شد.
  4.  عکس ها به صورت تکی ارسال شود.
  5. اعلام نتایج همزمان با عید سعید فطر در کانال تلگرام من و الیت اعلام خواهد بود.
  6. آدرس تلگرام منوالیت :   telegram.me/manoelitechannel

 

۱۷

خرداد

رمضان ۹۵ و نکات مهم برای تغذیه

دسته بندی: سلامت| ۱۷ خرداد ۱۳۹۵

اگر در ماه رمضان مراقب نباشید، غذایی که برای سحر و افطار خود می خورید ،می تواند منجر به افزایش وزن شما در این ماه شود. فلسفه ماه رمضان ایجاد نظم و انضباط و کنترل خویش است. و این نظم و انضباط نباید در پایان روز از بین برود.

رژیم غذایی متعادل در ماه رمضان

در ماه رمضان بدن ما تنها دو وعده غذا دریافت می کند ؛ در صورتی که در روزهای عادی بر خوردن پنج وعده غذایی در طول روز تاکید می شود. مواد مصرفی شما در دو وعده غذایی سحر و افطار باید ساده باشد و تفاوتی نسبت به غذای شما در روزهای عادی نداشته باشد. وعده غذایی شما باید شامل تمام گروه های غذایی باشد:

  1. میوه و سبزیجات
  2. نان و غلات و سیبب زمینی
  3. گوشت و ماهی یا جایگزین
  4. شیر و لبنیات
  5. غذاهای قندی و حاوی چربی

کربوهیدرات ها مجموعه ای از مواد غذایی هستند که باعث می شوند در طول روزهای طولانی که روزه هستید، انرژی شما به آرامی آزاد شود و دیرتر گرسنه شوید. مواد غذایی مثل جو ، گندم ،سمولینا ،لوبیا ، عدس و آرد سبوس دار جزء این دسته از مواد غذایی هستند.

برخی غذاها از فیبر غنی هستند؛ این مواد به آرامی هضم می شوند و در غذاهایی چون سبزیجات ، لوبیا سبز ،سبوس غلات ، گندم و اکثر میوه ها مثل زردآلو و انجیر وجود دارند.

از خوردن برخی از غذاها که به سرعت در بدن می سوزند ،مانند قندها وچربی ها  باید پرهیز کرد.همچنین نوشیدنی هایی مثل قهوه، چای و نوشابه به دلیل ادرار آور بودن ،باعث تحریک واز دست دادن آب بدن در طول روز میشوند.

غذاهای سالم و بی خطر در ماه رمضان

غذاهای شما در سحری باید سالم و پرانرژی باشد و در طول روز انرژی شما را تامین کند. سحری باید سبک و شامل غذاهای کند هضم مثل سالاد ، غلات (مخصوصا جو) و نان تست سبوس دار باشد.خوردن مایعات ویتامین دار مثل میوه های پرآب و آبمیوه های طبیعی از اهمیت بالایی برخوردار است.

زمان افطار با خوردن یکباره غذاهای سنگین انرژی بسیار بالایی وارد بدن می شود. به همین دلیل بهتر است افطار خود را با نوشیدن آب و آبمیوه آغاز کنید. سوپ ها نیز بهترین گزینه برای شروع افطار هستند . سوپ ها غذاهای سبک و مغذی هستند که به آرامی معده شما را برای آغاز زمان خوردن آماده می کند.

۱۶

خرداد

می دانستید قارچ یک آنتی بیوتیک قوی است ؟

دسته بندی: سلامت| ۱۶ خرداد ۱۳۹۵

قارچ حاوی قوی ترین داروهای طبیعی است. از میان ۱۴۰۰۰۰ گونه قارچ های مختلف در سراسر دنیا ، تنها ۱۰ درصد آن شناسایی شده است. و از این میان حدود ۱۰۰ گونه قارچ وجود دارند که منافع بی شماری برای سلامتی انسان دارند.

خوردن قارچ به جذب هر آنچه که در این گیاه وجود دارد، می انجامد و گاهی مانند یک آلاینده عمل می کند و بسیار خطرناک می شود؛ به همین دلیل است که شرایط رشد سالم قارچ بسیار اهیت دارد. جالب است بدانیدکه قارچ ها یک آنتی بیوتیک قوی هستند و برای انسان ها به شکل بسیار موثری عمل می کنند.

پنی سیلین ،استریتومایسین و تتراسایکلین همگی دارای آنتی بیوتیک های قوی هستندکه از عصاره قارچ گرفته می شود.خواص قارچ تنها به این موارد خلاصه نمی شود و طبق تحقیقات گسترده انجام شده مزیت های منحصر به فرد دیگری نیز ،نسبت به تاثیری که  بر سلامت انسان دارد،برای آن برشمرده اند:

  1. قارچ و مدیریت وزن : مطالعات ثابت کرده است که قارچ سفید مهم ترین جایگزین برای گوشت است که به کاهش وزن کمک می کند. خوردن یک فنجان قارچ در طول روز به جای گوشت، برای گروه های تحت مطالعه ۳/۶ درصد کاهش وزن و در ترکیب بندی اندام خود مانند کاهش دورکمر و بالا رفتن توانایی حفظ کاهش وزن را شاهد بوده اند.
  2. قارچ موجب بهبود تغذیه می شود: مصرف قارچ کیفیت رژیم غذایی را بهتر می کند و موجب بهبود تغذیه افراد می شود.
  3. قارچ سطح ویتامین D را افزایش می دهد: مصرف عصاره قارچ،به عنوان یک مکمل موثر برای ویتامین D2 و D3  و افزایش سطح ویتامین D  شناخته میشود.
  4. بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن با قارچ : زنجیره پلی ساکاریدها ، مخصوصا آلفا و مولکول گلوکان بتا در قارچ مسئول تاثیر بر عملکرد سیستم ایمنی بدن هستند و اضافه کردن عصاره قارچ به وعده غذایی موجب تعدیل سیستم ایمنی بدن می شود.

با وجود چنین فواید بی شماری برای سلامت بدن و بهبود سیستم ایمنی تان افزودن عصاره قارچ به سبد خریدتان خالی از لطف نخواهد بود و کمترین تاثیر آن تضمین سلامت جسمی شماست.

 

۱۱

خرداد

جشنواره بزرگ الیت

دسته بندی: اخبار| ۱۱ خرداد ۱۳۹۵

تابستان ۹۵ مهمان آذری های عزیز خواهیم بود و به پاس قدردانی از مهمان نوازی و مهربانی هموطنان عزیز  ساکن در آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی با جشنواره بزرگ الیت همراهشان خواهیم بود.

الیتی های عزیز ساکن در تبریز و ارومیه و شهرهای تابع می توانند بسته بندی محصولات خریداری شده از الیت را در پاکت های مخصوص قرعه کشی بزرگ الیت قرار دهند و از طریق ۱۸۰۰ صندوق مخصوص قرعه کشی بزرگ الیت در فروشگاه ها و سوپرمارکت ها یا صندوق های پستی آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی برای ما ارسال کنند.

شاید شما یکی از برندگان خوش شانس الیت در این جشنواره باشید.

منتظر حضور سبزتان هستیم.

۰۲

خرداد

عدس ؛بمب انرژی

دسته بندی: سلامت| ۰۲ خرداد ۱۳۹۵

عدس نسبت به سایر حبوبات طبخ آسان و سریعی دارد و انواع طعم دهنده ها و ادویه ها را به خود جذب می کند. ارزش غذایی بالای عدس آن را نسبت به سایر حبوبات به یک بمب انرژی تبدیل کرده است.

عدس و فواید سلامتی آن

عدس کوچکترین اما مغذی ترین دانه حبوبات است که منبع بسیار خوبی برای فیبر (کاهش دهنده کلسترول است) می باشد. عدس نه تنها موجب کاهش کلسترول می شود، بلکه از فواید ویژه آن مدیریت و کنترل قند خون است. عدس به خاطر داشتن فیبر بالا مانع از افزایش سطح خون می شود. عدس ۷ مواد معدنی مهم ،ویتامین های B و پروتئین ، بدون هیچ گونه چربی است.

کالری این ماده مغذی چقدر است؟ جالب است بدانیدکه تنها یک فنجان عدس دارای ۲۳۰ کالری است؛ به همین علت این غول کوچولو به آسانی یک وعده غذایی شما را تامین می کند.

عدس ؛ فیبر بالا

بررسی جدول فیبر حبوبات نشان می دهد که عدس سرشار از فیبر از هر دونوع محلول و نامحلول است .این دو نوع فیبر برای جلوگیری از یبوست و اختلالات  گوارشی ، مانند سندروم روده تحریک پذیر و دیورتیکولوز کمک می کند.

اگر قلب خود را دوست دارید عدس بخورید

در یک مطالعه گروهی  که الگوهای مصرفی مواد غذایی و خطر ناشی از بیماری عروق کرونر را مورد بررسی قرار می داد؛ بیش از ۱۶ هزار مرد میانسال در کشورهای مختلف مورد آزمایش قرار گرفتند. ارتباط این افراد با خطرمرگ ناشی از بیماری های قلبی نشان داد، کسانی که از حبوبات در رژیم غذایی خود استفاده می کنند،با کاهش ۸۲ درصدی ابتلا به بیماری های قلبی همراه بوده اند.

خوردن غذاهای با فیبر بالای از ابتلا به بیماریهای قلبی جلوگیری می کند؛ اما سهم عدس در سلامت قلب فقط مخصوص مقدار فیبر بالای آن نیست ، بلکه مقدار قابل توجه فولات و منیزیم از شگفتی های این ماده غذایی است.

فولات یک اسید آمینه است که در سوخت و ساز بدن بسیار نقش دارد و نبود فولات و خانواده ویتامین های B ، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد. وجود منیزیم موجود در عدس نیز یکی دیگر از فواید قلبی و عروقی آن است. منیزیم کانال طبیعی مسدودکننده کلسیم است. وقتی منیزیم به اندازه کافی در اطراف رگ ها و شریان ها باشد، اکسیژن رسانی در سراسر بدن را بهبود می بخشد. کمبود منیزیم نه تنها با حمله قلبی همراه است ، بلکه بلافاصله بعد از یک حمله قلبی رادیکال های آزاد به قلب را ترویج می دهد.

پس اگر دوست دارید به معنای واقعی از قلب خود مراقبت کنید،حتما عدس را در وعده های غذایی فراموش نکنید. حتی کمبود وقت هم بهانه خوبی برای نخوردن یک عدسی خوشمزه در وعده غذایی شما نیست؛ چون عدسی های آماده به کمکتان آمده و تنها در چند دقیقه یک وعده غذایی سالم و مقوی را برایتان فراهم می کند.

 

۰۱

خرداد

نودالیت لیوانی؛ یک میان وعده پر انرژی

دسته بندی: سلامت| ۰۱ خرداد ۱۳۹۵

نودالیت ها انواع مختلفی دارند و چون حاوی نشاسته هستند منبع خوبی برای کربوهیدرات ها به شمار می آید. نودالیت لیوانی که به نظر می رسد از انواع  نودل ها و پاستاها سبک تر باشد؛ دارای همان مقدار کربوهیدرات است. یک نودالیت لیوانی شامل ۴۶/۵ گرم کربوهیدرات است و با توجه به اینکه در رژیم های غذایی ،کربوهیدرات پیشنهادی ۱۳۰ گرم است در روز است، شما ۳۶ درصد از کربوهیدرات روزانه خود را در یک وعده نودالیت لیوانی دریافت می کنید.

هنگام مصرف نودالیت لیوانی مقدار کمی پروتئین بدون چربی و قند از ۵۴ گرم نودل دریافت می کنید. در صورتی که یک وعده نودالیت لیوانی شامل ۱۹۰ کالری است که همگی از کربوهیدرات به شکل نشاسته تشکیل شده است.

از آنجایی که نشاسته یک کربوهیدرات پیچیده است، منبع خوبی از سوخت برای بدن شماست. اگر در برنامه غذایی خود به رژیم های دارای کربوهیدرات بالا نیاز دارید و یا در رشته ورزشهای استقامتی و شدت بالا میپردازید، نودالیت لیوانی به عنوان یک میان وعده و یا حتی وعده غذایی مناسب می تواند در رژیم غذایی شما قرار گیرد.

با اینکه نودالیت لیوانی سرشار از کربوهیدرات ها هستند، اما منجر به افزایش قند خون شما نمی شود. نرخ شاخص قند خون که شامل کربوهیدرات ها می شوند با توجه به مقداری است که موجب افزایش قند خون می شوند. عدد ۰ تا ۱۰۰ درمواد غذایی مقیاسی است که نشان دهنده میزان افزایش قندخون در آن غذا هاست؛ هرگونه مواد غذایی با امتیاز ۵۵ یا کمتر دارای کوچکترین اثر در سطح قند خون می باشد.

نودالیت لیوانی با شاخص ۴۵ به عنوان یک کربوهیدرات کم قند شناخته می شود.

 

۲۹

اردیبهشت

نودالیت؛ یک غذای تاریخی

دسته بندی: سلامت| ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵

قدیمی ترین نشانه های وجود نودل در فرهنگ لغت ، از قرن سوم بعد از میلاد مسیح در چین است. ابتدایی ترین شکل نودل چینی (نودالیت) تشکیل شده از خمیر نان بوده است و پختن آن در آب جوش صورت می گرفته و به اسم”Mian Pian” که هنوز هم در شمال چین طرفداران خود را دارد شناخته می شده است.

یکی دیگر از نشانه های وجود نودالیت در اورشلیم است که قدمت آن به قرن پنجم میلادی می رسد؛و به آن “itrium” می گویند، که البته در قرون بعدی به نام ماکارانی رشته ای شناخته شد که از سمولینا تهیه می شد.این نوع نودل خشک می شد و بعد در آشپزی مورد استفاده قرار می گرفت.

صحبت از اینکه نودالیت دقیقا از کجا آمده بسیار سخت است؛ حال اینکه کدام نودل بهتر است ، یک بازی شیر و خط بین ایتالیایی ها و چینی هاست. در چین سرآشپزها باریکترین رشته های نودل را که به آن la mian می گویند،در آب عصاره گوشت گوساله همراه با فلفل قرمز و گشنیز می پزند. اما در ایتالیا ورقه های نازک نودالیت اسفناج را می برند و با بولونی (مواد ماکارانی خودمان) و نیز سس بشامل سرو می کنند.

چین یا ایتالیا برای ما فرقی ندارد؛ آنچه در خور اهمیت است ،این است که در نتیجه تلاش  تیم حرفه ای الیت ، یک غذای محبوب بین المللی با ذائقه ایرانی همراه شده است و به آسانی در دسترس طرفداران آن قرارگرفته است.

۲۸

اردیبهشت

زعفران و فواید بی شمار آن

دسته بندی: سلامت| ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵

زعفران که در هند با نام “کِسار“شناخته میشود، از محبوب ترین و گران قیمت ترین ادویه ها در دنیاست. طعم و عطر زعفران موجب می شود که برای رفع خستگی در اکثر غذاها و نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرد. از عصاره زعفران بیشتر در مواد غذایی و آشپزی استفاده می شود؛ اما عصاره زعفران دارای مواد مغذی فراوان و ترکیبات شیمیایی مفیدی است که خاصیت درمانی به آن بخشیده است.

زعفران از بیماری های فراوانی پیشگیری می کند

یکی از خواص زعفران که در پخت و پز استفاده می شود،این است که حاوی مقدار بالایی اجزای شیمیایی و گیاهی برای پیشگیری از بیماری هاست که به تدریج سلامت بدن را بالا می برد.

زعفران حاوی روغن های سبک و فرار است

بخش گیاه زعفران شامل روغن های ضروری و اساسی اما سبک و فرار است که وقتی به غذا اضافه میشود، عطر و طعم منحصر به فرد خود را به عنوان یک ادویه انتشار می دهد.

زعفران دارای اجزای فعال و پایدار است

عصاره زعفران به غیر از روغن های فرار دارای اجزای فعال غیر فرار ،مانند ترکیبات کارتنوئید است که از آنتی اکسیدهای مفید برای بدن است.

زعفران کاربرد درمانی دارد

در بسیاری از کشورها زعفران تنها یک ادویه نیست، بلکه دارویی است که در درمان بسیاری از بیماری ها و نیز سم زدایی بدن استفاده می شود.

عصاره زعفران و مبارزه با افسردگی

اجزای فعال در عصاره زعفران باعث می شود، بدن ما ویژگی های افسردگی را از دست بدهد.به همین دلیل عصاره زعفران به عنوان یک ضرورت در رژیم غذایی یاد می شود.

از زعفران برای بهبود وضعیت گوارشی استفاده می شود

زعفران نه تنها برای هضم غذا و بهبود سیستم گوارشی مفید است، بلکه یک داروی ضد تشنج نیز محسوب می شود.

زعفران موجب بازسازی سلول ها می شود

پتاسیم کشف شده در زعفران یک منبع ضروری است که به شکل چشم گیری موجب ترمیم سلول ها می شود.

عصاره زعفران و مقابله با بیماری های قلبی و فشار خون

پتاسیم زعفران بیماری های قلبی رادور نگه می دارد وفشارخون را کنترل می کند.

زعفران سلول های خونی را تولید می کند

آهن که از اجزای مفید بدن است،به مقدار فراوانی در زعفران وجود دارد وخون برای تشکیل هموگلوبین و سلول های قرمز خون به آن احتیاج دارد.

عصاره زعفران سلامت کلی بدن را حفظ می کند

عصاره زعفران حاوی مواد معدنی از جمله کلسیم ،ویتامین ها ،پروتئین وغیره است که به حفظ سلامت بدن کمک کنید.

با دانستن این همه فواید عصاره زعفران برای سلامت جسمی و روحی بدنمان همین حالا به فکر استفاده از مداوم از زعفران در برنامه غذایی خود باشید.

۲۷

اردیبهشت

چرا عصاره های گوشت دروعده های غذایی اهمیت دارد؟

دسته بندی: سلامت| ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵

یک مطالعه گروهی توسط محققان دانشگاه پوترای مالزی نشان می دهد که مواد تشکیل دهنده مرغ، دارای اثرات مفیدی بر مغز انسان است. این پژوهش تیمی، که درمجله تغذیه منتشر شد، تاثیرات مواد مغذی عصاره مرغ را بر فرآیندهای شناختی و احساسات ،بسیار حائز اهمیت دانسته است. مواد غذایی به شکل سنتی ، ابزاری برای تامین انرژی و ساختار بدن است و توانایی آن در واقع برای جلوگیری و محافظت در برابر بیماری هاست.

به طور خاص در دهه گذشته، تحقیقات گوناگون تاثیر عوامل مختلف در رژیم غذایی برای حفظدعملکرد شناختی مغز،ثابت کرده است. در تحقیقات اخیر کشف شده است که مواد تشکیل دهنده گوشت مرغ و یا عصاره مرغ می تواند تاثیر بسیار بالایی در بهبود عملکرد شناختی بزرگسالان  داشته باشد.

استفاده از عصاره گوشت و عصاره مرغ در میان کشورهای آسیایی ،سابقه طولانی دارد. شواهد نشان می دهد استفاده طولانی عصاره مرغ با بهبود عملکرد شناختی، به ویژه در یادگیری و همچنین عملکرد اجرایی حافظه در ارتباط است.

عصاره گوشت مرغ ، حاوی مقدار فراوانی پروتئین و اسیدهای آمینه است؛ و از یک فرآیند منحصر به فرد که شامل استخراج آب گوشت و مرغ در محیط و دمای خاص ها بدست می آید. به علاوه عصاره مرغ به علت آنتی اکسیدان های موثر ،مزایای فیزیولوژیک فراوانی برای سلامت انسان دارد.

استفاده از عصاره گوشت و عصاره مرغ به شکل سنتی در وعده های غذایی هفتگی شما (سه بار در هفته) از اهمیت فراوانی برخوردار است.البته با توجه به اهمیت زمان در زندگی پر هیاهوی امروزه، استفاده از عصاره گوشت و عصاره مرغ آماده،جایگزین بسیار مناسبی برای مدل سنتی آن است.

تنوع فراوان عصاره های گوشت و عصاره مرغ الیت شما را در انتخاب بهتر کمک می کند.

۲۶

اردیبهشت

انواع نودالیت

دسته بندی: سلامت| ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵

کسانی که به دنبال یه غذای سریع ، آسان و مقوی هستند ، قطعا نودالیت جزء انتخاب های آنهاست.برخی از نودل ها تنها با اضافه کردن آب جوش بعد از ۳ تا ۵ دقیقه آماده سرو  است. نودل غذای اصلی چینی هاست که امروزه به یک وعده غذایی محبوب در میان سایر کشورهای آسیایی و البته برخی کشورهای غربی تبدیل شده است؛ و البته در ایران نیز طرفداران بیشماری بدست آورده است.

اگر فواید نودل را بر مدل سنتی آن بگذاریم ، بی شک نودل غذایی است که در وعده های غذایی روزانه و یا حتی یک بار در هفته نیاز آن احساس می شود. نودالیت با شیوه های مختلف طبخ  و سرو می شود؛ شما می توانید نودل خود را به شکل بخارپز، سرخ شده ، آبپز  و نیز به شکل سوپ استفاده کنید. برای طعم دار کردن نودل هم ،  معمولا ادویه های مختلفی به آن اضافه می کنند.

هنگام سرو نودل ،میتوان گوشت،مرغ ،ماهی و یا سبزیجات دلخواه را به آن اضافه کرد تا یک وعده غذایی کامل حتی برای گیاه خواران آماده شود.

انواع مختلفی از نودل ها ، مانند نودل برنجی و نودل های گلتون فاقد گندم، ثابت کرده اند که می توانند به علت سدیم کم وکالری پایین، بسیار مفید و سالم است.از آنجایی که نودل اغلب به عنوان جایگزینی برای برنج و پاستا است، شامل کربوهیدرات نیز می باشد و برای کسانی که می خواهند از انباشت چربی حاصل از کربوهیدرات، جلوگیری کنند ، نودل برنجی انتخاب بسیار مناسبی است. این نودل هیچ کالری ندارد و فاقد کربوهیدرات است و به کاهش وزن کمک می کند.

نودل های همراه با فیبر بالا به همراه آلو نیز می تواند مشکلات یبوست را نیز بر طرف کند. به طور کلی انواع نودل ها به راحتی می توانند جایگزین اسنک ها و غذای اصلی شوند. شما هم به راحتی می توانید نودل خود را با سس سویا و یا همراه با گوشت های قلقلی  و سس گوجه فرنگی سرو کنید و لذت ببرید.

۲۵

اردیبهشت

فواید نودالیت در وعده های غذایی

دسته بندی: سلامت| ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵

نودالیت ها بخشی از خانواده غلات،مانند برنج و ماکارانی هستند. شما می توانید نودل را به عنوان غذای اصلی، ساید دیش ، سوپ و یا هر نوع غذایی که دستور پخت آن را می دانید، استفاده کنید .بسته به نوع آماده سازی و مواد تشکیل دهنده، نودل ها تنوع غذایی زیادی دارند ؛ پس بهتره فواید این غذای خوشمزه را مرور کنیم:

نودالیت و کلسترول پایین

اکثر نودالیت ها حدود ۲۰۰ کالری در هر وعده غذایی را تشکیل می دهند.نودل های برنجی نسبت به نودل گندم، حاوی کالری کمتری هستند. پس از طریق مصرف نودالیت های کم کالری می توانید کلسترول خود را کاهش دهید.نودالیت های تخم مرغی ، معمولا دارای کلسترل بالایی است که آن هم با حذف زرده تخم مرغ از دستورپخت ، می توان با کلسترول بالای آن مقابله کرد.

نودالیت و کاهش وزن

برخی از نودل ها از سیب زمینی شیرین تولیدشده و درمواد اولیه آن هیچ کربوهیدرات و کالری استفاده نشده است.به علاوه نودل ها به شکل آماده و طبخ شده ارائه می شوند  و شما تنها آنها را گرم می کنید و لذت می برید. کسانی که برنامه های کاهش وزن را دنبال می کنند،استفاده از نودالیت به آن ها توصیه میشود، تا تاثیرات آن را در کاهش وزن خود ببینند.

نودالیت؛منبعی از مواد مغذی

نودل های غنی شده با سفیده تخم مرغ مقدار قابل توجهی ریبوفلاوین ، نیاسین ،اسیدفولیک ، آهن و بتامین دارند.علاوه بر این نودالیت ،حاوی فیبر و پروتئین کافی مورد نیاز بدن است و استفاده به اندازه نودل در وعده های غذایی، مواد مغذی بدن را برای بهبود عملکرد بدن فراهم می کند.

نودالیت و درمان یبوست

برخی از انواع نودالیت ها ممکن است کمک بزرگی برای افراد مبتلا به یبوست باشد.نودل هایی که مواد تشکیل دهنده آن دارای فیبر بالایی است، به تسهیل حرکات روده کمک بزرگی می کند.

استفاده از نودلیت همراه با آلو و یا سس آلو می تواند گزینه مناسبی برای این افراد باشد.

با دانستن فواید نودل بهترین کار اینه که فرصت رو از دست ندید و نودل مورد علاقه خودتون را درست کنید.

۲۸

بهمن

مسابقه آشپزی دست پخت لذیذ ۸

دسته بندی: مسابقات دست پخت لذیذ| ۲۸ بهمن ۱۳۹۴

08

مسابقه دست پخت لذیذ۸، روز یکشنبه ۹۴/۱۱/۲۷ ساعت ۱۰ صبح در فرهنگسرای گلستان واقع در نارمک برگزار شد.

این مسابقه که در دو رشته‌ی آشپزی با الیت و آشپزی عمومی بود، مورد استقبال عموم قرار گرفت.

روش مسابقه‌ی دست پخت لذیذ به این صورت است که، غذاها در منزل آماده و به محل مسابقه آورده می‌شود‌.

(more…)

۱۹

بهمن

مسابقه آشپزی دست پخت لذیذ ۷

دسته بندی: مسابقات دست پخت لذیذ| ۱۹ بهمن ۱۳۹۴

1

مسابقه دست پخت لذیذ۷، روز یکشنبه ۹۴/۱۱/۱۱ ساعت ۱۰ صبح در فرهنگسرای اندیشه واقع در پارک

اندیشه برگزار شد.

این مسابقه که در دو رشته‌ی آشپزی با الیت و آشپزی عمومی بود، مورد استقبال عموم قرار گرفت.

روش مسابقه‌ی دست پخت لذیذ به این صورت است که، غذاها در منزل آماده و به محل مسابقه آورده می‌شود‌

(more…)

۲۴

آذر

مسابقه آشپزی دست پخت لذیذ ۶

دسته بندی: مسابقات دست پخت لذیذ| ۲۴ آذر ۱۳۹۴

mosabegheashpazi-06

مسابقه دست پخت لذیذ۶، روزسه شنبه ۲۴/۰۹/۹۴ ساعت ۱۴:۰۰در فرهنگسرای فردوس واقع در بلوار فردوس غرب

برگزارشد.

این مسابقه که در دو رشته‌ی آشپزی با الیت و آشپزی عمومی بود، مورد استقبال عموم قرار گرفت.

روش مسابقه‌ی دست پخت لذیذ به این صورت است که، غذاها در منزل آماده و به محل مسابقه آورده می‌شود‌

(more…)

۰۹

آذر

مسابقه آشپزی دست پخت لذیذ ۵

دسته بندی: مسابقات دست پخت لذیذ| ۰۹ آذر ۱۳۹۴

 

mosabegheashpazi-05

مسابقه دست پخت لذیذ۵، روز دوشنبه ۹۴/۰۹/۰۹ ساعت ۱۰ صبح در فرهنگسرای فردوس واقع در بلوار فردوس غرب برگزارشد.

این مسابقه که در دو رشته‌ی آشپزی با الیت و آشپزی عمومی بود، مورد استقبال عموم قرار گرفت.

(more…)

۱۲

مهر

اعلام برنده مسابقه پیامکی نودالیت، مرداد و شهریور ماه ۱۳۹۴

دسته بندی: دسته‌بندی نشده| ۱۲ مهر ۱۳۹۴

طبق برنامه، ۶ مهر ماه قرعه کشی مسابقه پیامکی تعداد طعم های نودالیت انجام شد و شرکت کننده عزیز سرکار خانم شهین شیرآلی با شماره تماس  ۷۷۶۳***۰۹۱۲ برنده این مسابقه میباشند. (more…)

۲۵

خرداد

محصولات جدید

دسته بندی: تازه ها| ۲۵ خرداد ۱۳۹۴

الیت سالها است که با تولید محصولات متنوع و سالم، میزبان سفره خانواده های عزیز ایرانی بوده است. (more…)

۲۲

اردیبهشت

مسابقه آشپزی دست پخت لذیذ ۴

دسته بندی: مسابقات دست پخت لذیذ| ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴

mosabegheashpazi-04

مسابقه دست پخت لذیذ۴، روز سه شنبه ۲۲/۰۲/۹۴ ساعت ۱۱:۰۰در فرهنگ سرای اندیشه واقع در خیابان شریعتی نرسیده به پل سید خندان برگزارشد.

این مسابقه که در دو رشته‌ی آشپزی با الیت و آشپزی عمومی بود، مورد استقبال عموم قرار گرفت.

روش مسابقه‌ی دست پخت لذیذ به این صورت است که، غذاها در منزل آماده و به محل مسابقه آورده می‌شود‌

(more…)

۱۱

دی

مسابقه آشپزی دست پخت لذیذ ۳

دسته بندی: مسابقات دست پخت لذیذ| ۱۱ دی ۱۳۹۳

 

mosabeghe-ashpazi-a5-curve

مسابقه دست پخت لذیذ۳، روز پنجشنبه ۹۳/۱۰/۱۱ ساعت ۱۴:۰۰در فرهنگسرای سرو، کنار پارک ساعی برگزار شد.

این مسابقه که در دو رشته‌ی آشپزی با الیت و آشپزی عمومی بود، مورد استقبال عموم قرار گرفت.

روش مسابقه‌ی دست پخت لذیذ به این صورت است که، غذاها در منزل آماده و به محل مسابقه آورده می شود.

(more…)

۰۹

آذر

مسابقه آشپزی دست پخت لذیذ ۲

دسته بندی: مسابقات دست پخت لذیذ| ۰۹ آذر ۱۳۹۳

 

mosabegheashpazi-02

مسابقه دست پخت لذیذ۲، روز روز یکشنبه ۹۳/۰۹/۰۹ ساعت ۱۵:۳۰ در فرهنگسرای سرو، کنار پارک ساعی برگزار شد.

این مسابقه که در دو رشته‌ی آشپزی با الیت و آشپزی عمومی بود، مورد استقبال عموم قرار گرفت.

روش مسابقه‌ی دست پخت لذیذ به این صورت است که، غذاها در منزل آماده و به محل مسابقه آورده می شود

(more…)

۰۱

آبان

مسابقه آشپزی دست پخت لذیذ۱

دسته بندی: مسابقات دست پخت لذیذ| ۰۱ آبان ۱۳۹۳

mosabegheashpazi-01

مسابقه دست پخت لذیذ۱، روز پنجشنبه۹۳/۰۸/۰۱ ساعت ۴بعدازظهر در فرهنگسرای سرو، کنار پارک ساعی برگزار شد.

این مسابقه که در دو رشته‌ی آشپزی با الیت و آشپزی عمومی بود، مورد استقبال عموم قرار گرفت.

روش مسابقه‌ی دست پخت لذیذ به این صورت است که، غذاها در منزل آماده و به محل مسابقه آورده می شود.

(more…)