چرا عصاره های گوشت دروعده های غذایی اهمیت دارد؟

دسته بندی: سلامت| ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵

یک مطالعه گروهی توسط محققان دانشگاه پوترای مالزی نشان می دهد که مواد تشکیل دهنده مرغ، دارای اثرات مفیدی بر مغز انسان است. این پژوهش تیمی، که درمجله تغذیه منتشر شد، تاثیرات مواد مغذی عصاره مرغ را بر فرآیندهای شناختی و احساسات ،بسیار حائز اهمیت دانسته است. مواد غذایی به شکل سنتی ، ابزاری برای تامین انرژی و ساختار بدن است و توانایی آن در واقع برای جلوگیری و محافظت در برابر بیماری هاست.

به طور خاص در دهه گذشته، تحقیقات گوناگون تاثیر عوامل مختلف در رژیم غذایی برای حفظدعملکرد شناختی مغز،ثابت کرده است. در تحقیقات اخیر کشف شده است که مواد تشکیل دهنده گوشت مرغ و یا عصاره مرغ می تواند تاثیر بسیار بالایی در بهبود عملکرد شناختی بزرگسالان  داشته باشد.

استفاده از عصاره گوشت و عصاره مرغ در میان کشورهای آسیایی ،سابقه طولانی دارد. شواهد نشان می دهد استفاده طولانی عصاره مرغ با بهبود عملکرد شناختی، به ویژه در یادگیری و همچنین عملکرد اجرایی حافظه در ارتباط است.

عصاره گوشت مرغ ، حاوی مقدار فراوانی پروتئین و اسیدهای آمینه است؛ و از یک فرآیند منحصر به فرد که شامل استخراج آب گوشت و مرغ در محیط و دمای خاص ها بدست می آید. به علاوه عصاره مرغ به علت آنتی اکسیدان های موثر ،مزایای فیزیولوژیک فراوانی برای سلامت انسان دارد.

استفاده از عصاره گوشت و عصاره مرغ به شکل سنتی در وعده های غذایی هفتگی شما (سه بار در هفته) از اهمیت فراوانی برخوردار است.البته با توجه به اهمیت زمان در زندگی پر هیاهوی امروزه، استفاده از عصاره گوشت و عصاره مرغ آماده،جایگزین بسیار مناسبی برای مدل سنتی آن است.

تنوع فراوان عصاره های گوشت و عصاره مرغ الیت شما را در انتخاب بهتر کمک می کند.