چرا عصاره سیر مصرف کنیم؟

دسته بندی: سلامت| ۰۶ تیر ۱۳۹۵

در مصر برای کیفیت دارویی سیر احترام زیادی قائل بودند و در آشپزی ایتالیایی ، آسیایی و هندی ، سیر ارزش بسیار بالایی دارد. سیر یک ریشه پیازی با عطر و بوی تند غیر قابل انکار  است که قدمت آن به ۵۰۰۰ سال پیش می رسد.

با استفاده از سیر در پخت و پز های روزانه منبع خوبی از منگنز (حاوی ـنزیم های ضروری و آنتی اکسیدان است ) دریافت می کنید. سیر ترکیبی فوق العاده و شکفت انگیز است که در بدن منجر به شکل گیری استخوان ها و بافت های هم بند،بهبود متابولیسم بدن ، جذب کلسیم و بهبود عملکرد مناسب تیروئید می شود.

سیرحاوی ۱۷ درصد ارزش روزانه ویتامین B6 و ۱۵ درصد ویتامین C و حاوی مقادیر خوبی از کلسیم ، فسفر و سلنیوم است. مطالعات متعدد نشان می دهد، سیر پتانسیل شگفت انگیزی در پیشگیری از بیماریهای متعدد مانند سرماخوردگی، سرطان و حتی کاهش روند پیری دارد.

با دانستن این حقایق  شگفت انگیز درباره سیر استفاده نکردن از سیر یا عصاره ی سیر در  وعده های غذایی روزانه، جدی نگرفتن سلامت بدن شماست. اگر هم از آن دسته از کسانی هستید که بوی سیر و یا طعم تند آن را دوست ندارید، عصاره سیر الیت می تواند به شما کمک کند که تمام این فواید را به تغذیه روزانه و هفتگی خود اضافه کنید.