با فلفل سیاه وزن کم کنید

دسته بندی: سلامت| ۲۲ خرداد ۱۳۹۵

از فواید فلفل سیاه به تسکین اختلالات تنفسی ، سرفه ، سرما خوردگی ، یبوست ، سوء هاضمه و بهبود ضعف جسمانی می توان اشاره کرد. فلفل سیاه میوه ی گیاه فلفل سیاه و ازخانواده پاپریکا است که به عنوان یک ادویه و دارو استفاده می شود.فلفل سیاه از پر معامله ترین ادویه ها در سراسر دنیاست که برای آن،فصلی در نظر نگرفته اند و در تمام فصول سال در دسترس است.

به دلیل خواص ضد باکتریایی فلفل سیاه از آن برای حفظ مواد غذایی استفاده می شود. فلفل سیاه منبع غنی از منگنز، آهن ، پتاسیم ،ویتامین C ، ویتامین K وفیبر غذایی است و از عوامل ضد التهابی است.

کاهش وزن با فلفل سیاه

لایه بیرونی فلفل سیاه به از کار افتادن سلول های چربی کمک می کند. غذاهای تند یک راه بسیار خوب برای کمک به شما است تا به طور طبیعی وزن کم کنید. وقتی سلول های چربی به اجزای خود شکسته می شوند ، فرآیندهای سالم تر و واکنش های آنزیمی را به خوبی انجام می دهند ، بدون اینکه بر روی بدن شما بنشیند و منجر به اضافه وزن شما شود.

فلفل سیاه مناسب برای معده

فلفل سیاه باعث افزایش ترشح اسید کلریدریک در معده ، در نتیجه تسهیل فرآیند هضم غذا می شود.هضم مناسب غذا هم برای جلوگیری از یبوست،اسهال و قولنج ضروری است. با اضافه کردن فلفل سیاه به غذای روزانه که موجب تعریق و ادرار می شود، منجر به خارج شدن موادسمی از بدن می شود .اسید اوریک و چربی سریع تر از بدن خارج می شود و منجر به از دست دادن وزن اضافی بدن می شود. فلفل سیاه یک ادویه ضد نفخ است و فشار به اندام های حیاتی را کاهش می دهد.

فلفل سیاه به سلامت پوست کمک می کند

فلفل سیاه برای درمان بیماری ویتیلیگو که یک بیماری پوستی است و باعث می شود برخی از نواحی پوست رنگ طبیعی خود را از دست دهد،بسیار مناسب است. فلفل سیاه رنگدانه های پوست را تحریک میکند و شانس ابتلا به سرطان پوست به علت تابش بیش از حد اشعه ماوراء بنفش را کاهش می دهد.

فلفل سیاه به شکل بالقوه یک آنتی اکسیدان است

یک آنتی اکسیدان مانند فلفل سیاه می تواند به جلوگیری و تعمیر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد مواد زاید حاصل از متابولیسم سلولی است که به سلول های سالم حمله کرده و باعث جهش DNA به سمت سلول های سرطانی است.

آنتی اکسیدان هایی مانند فلفل سیاه از سیستم بدن در برابر این ترکیبات مضر محافظت می کند و نیز مانع پیری زودرس ، لکه های پوستی و از دست دادن حافظه می شود.

استفاده از خواص ضدباکتریایی ،سلامت عملکرد شناختی و عصبی و جلوگیری از زخم معده دلایل دیگری برای ضرورت وجود فلفل سیاه در وعده های غذایی شماست.